Saturday, November 13, 2010

Alkisahnya Paparazzi - Mangsa # 2

Hahahaha... Sekarang dah dapat mangsa ke-2.. Ahak! But before that, korang kenal tak sape mangsa kita yang pertama tuh? Dah tahu eh? Ok, ok... Yang tahu tu, sila tepuk tangan masing-masing sambil menjerit        "saya pandai!" dengan ceria lagi bersemangat,  (bukan nada pondan ).. Dan yang tak tahu, sila tepuk dahi anda .. Takpe-takpe, korang boleh cuba lagi dalam post kali ini pula.. Kita teka pula, sape pulak mangsa kita kat bawah nih...

dalam flight

Siapa yang korang nampak dalam gambar nih? Ape? Tak tahu mana satu... ? Em, takpe... Keep guessing... Mangsa pertama hari tu, dia nak naik kereta Pajero.. Tapi mangsa kita kali ni dia naik kapal terbang la pulak... Ishh..! Sape la orang nih kann.... Proceed ke bawah ya readers...

-
-
-
-
-
-
-
-
-


Ha..! Dah nampak muka, tapi tak berapa jelas ... Mase disembark, dia telah disambut oleh begitu ramai orang... Bukan calang-calang orang mangsa kita kali ni yaa...

-
-
-
-
-
-
-
-

Dah mengalah? Tapi korang nak tahu jugak sape kah orang yang dimaksudkan tersebut?

-
-
-
-
-
-
-



TADAAAA...!!!


Okay, dah nampak jelas dah tuan punya body..  Ni lah mangsa kita yang saya maksudkan tu... Tidak lain, tidak bukan... TAYLOR SWIFT...! Penyanyi remaja yang memang berpengaruh atas muka bumi ini...

(gambar ikhlas di-copy dari FLICKR)..
 Okay, post lain, orang lain pula... Tunggu ya!


(p/s: Eh, takkanlah TS naik economy class jer? Or maybe First Class dah penuh kot... )


gitar TS... weh, aku pun nak satuuuu!

No comments: