Thursday, November 11, 2010

eishhh, bajet ahh minah sorang nih- NUR HAMIMI HAMAT

Uh, sape pulak individu yg tertera namanya dekat title post nih? Mungkin dia tu seorang artis? Atau GF baruku? Oh, semestinya TIDAK! Nak tau camner aku  tetiba boleh tulis post pasal budak ni hari nih? So, teruskan pembacaan anda..

Seperti hari biasa, log in blog merupakan agenda wajib buat sy  ya.. Alkisahnya, saya baru boleh log in blog pada jam 11 pagi kerana lappy sy didapati menjadi amat gedik n nakal sejak dua menjak ini.. Mungkin disebabkan oleh adik sy yg mempunyai sifat ingin tahu mengalahkan Ibnu Batutta dalam bab-bab komputer nih.. Habis butang dia mahu picit.. So, jadi cenggini lah..

Okey, bila lappy sy jadik stable, so sy terus sign in blog ini dan terus tengok reading list.. Sy scroll down tetikus laju-laju.. Tetiba, sy tengok ade post yg bertitle "amal azraai bin che azuha".. Eh? Betul ke nih? Sape pulak yg sangat rajin nak tulis post pasal aku nih? Tengok2, penulis dia, tidak bukan Nur Hamimi Hamat yg jugak empunya blog "officialmimi.blogspot".. So, dengan perasaan tertanya-tanya/pelik/takut/gembira/excited
/blur, (pilih mane satu, aku pun  tak tao) sy pun bukak post yang dia tulis dan baca satu-persatu...


Oh My LV!, lawak betul lah budak sorang nih.. Buang masa jek dop tulis pasal sy dalam post tuh.. Ingatkan nak kutuk pe bende, rupanya tidak... Sukaaa hati sangat baca post tuh, siap bagi pujian lagi... Hihihik..! Anyway, mekacih banyak-banyak to a very special person named NUR HAMIMI HAMAT coz sudi meletihkan tangan semata-mata untuk buat post pasal saya... Ayat yg paling sy suka yg dia tulis , "heyy amal!sy sukolah blog awk.suko gitumo sgt sgt sbb awk post bndo2 hk brgune." Thanx sekali lagi....!

Kalau korang nak baca ape yang budak ni tulis kat dalam blog dia, lawatlah blog dia :


(p/s: eh mimi, url dulu "gapomimingroyak.blogspot" dah tukar dah? cute ape URL tuh)


No comments: