Thursday, November 25, 2010

A very very special friend named AD...!

AD??! Sape "AD" tu? Yang pasti, dia bukan AD peserta TARA musim ke 2 dan bukan juga pemilik mall Pavillion atau restoran Mamak 24 jam . Sebenarnya, AD is an abbreviation for a person that I can call it a true friend, named LAILATUL ADNIN MUHAMUD. Mesti korang keep wondering, kenapa aku tetiba jek nak tulis post kali ni khas untuk dia?? Sebabnya....

Sejak semalam lagi, Adnin dah berjanji nak tulis post pasal sy kat dalam blog dia, "whatsallycakap.blogspot". Aku pun tertanya-tanya gak, Adnin ni nak tulis ape laa pasal budak tak matured nih. Mana lah tahu, nak mengutuk ke, nak jatuhkan aku ke or nak promote aku ke ... Tunggu punya tunggu, akhirnya tertidur depan laptop sampai esok pagi.. Sedar2, laptop dah mampus dan tak teringat langsung pasal post "khas" aku tuh.. 

Lepas mandi, makan, nengok tv, baru lah teringat kat anticipated post tu. Terus sambar laptop dari tangan adik aku yang dop main game Red Alert tuh dan terus bukak Internet Explorer . Eh tunggu kejap, ada lagi ke orang yg guna browser Internet Explorer? (kak amy, sila terasa)  Ape laa? Orang guna Google Chrome dah laa.. Okey, bukak Google Chrome dan terus sign in blogger...





Kat reading list tu, terus scroll down ke bawah.. Post "rambut" Hanis Zalikha serta post " Tragedi X3" Diari Budak Malas terus di-neglected kan semata-mata nak baca post blog BEKAS MANGSA PMR. When jumpa, terus click post yang bertajuk " Al-kisah bestfriend saya" dan tunggu blog tu loading..





Okey, sebelum baca, ambil nafas cukup2 dan mulakan bacaan dengan bismillah...







Okey, dah selesai baca...
ADNIN,
AWAK
NI
KAN

OMG! Saya suka gila baca post awak tu adnin.. 110% suka! Dari  cerita masa form1 tu, ke cerita jadi mc Abang Raja hingga ke cerita sy handle kelas Sejarah, semua sy suka..! Tapi jangan laa cerita pasal Arniez tu sekali, maluu ahh! Tapi kan, memang awak ikhlas dan jujur dalam memberi pendapat. Setiap perkataan yang awak taip tu, memang betul 100% pasal sy .. Semuanya betul, takde ampu-ampu dan mengarut. Seriously, sy memang tak sangka awak akan describe pasal sy cenggini. Ingat ke nak kutuk sy ke ape. Tapi, tidak..  

In addition, sy memang bertuah kerana dapat kawan yang sebaik awak.  Thanx bebanyak coz awak telah menjadi seorang kawan yang memang boleh dan memang layak dipanggil sebagai kawan.. Eh tidak, KAWAN BAIK!! Post yang seterusnya, sy akan describe pasal awak pulak yea, tunggu2.. Harap Ryzzqy Kamaruddin tak marah ekk... Kalau korang nak baca apa yg AD tulis tu, sila klik SINI .

Ok, sila tunggu post sy yang akan datang..

(p/s: dulu mimi, sekarang adnin pulak yang tulis pasal sy kat blog.. lepas ni sape la pulak?
 Hanis Zalikha kott..)

2 comments:

AD. said...

Thanks amalllll =)
i really appreciate it :)

Amal Azraai Azuha said...

a BIG BROAD smile!