Tuesday, December 07, 2010

Paparazzi #4



Kelmarin, paparazzi sorang ni pergi la jalan2 kat shopping mall. Tetiba, paparazzi ni ternampak orang yang dikenali. Dalam cuti-cuti cenggini pun, paparazzi sorang nih berjaya jugak dapat mangsa. Bukan seorang, tapi dua orang sekaligus. Kedua-dua mangsa juga merupakan orang yang agak eksklusif yea, sebab susah nak jumpa diorang kat area KB nih. Walaupun paparazzi tak bawak SLR masa tu, kamera Cyber-Shot pun jadi lah.. Nak tahu sape mangsa #4 paparazzi nih? Sila scroll down :

Tarikh: 6 Disember 2010
Lokasi: Di sebuah mall yg terkemuka di KB
Masa: 2-4 petang


nilah mangsa kite kali ni..!

nak makan dah..?

naik ekskalator baik2.. 

cari stilleto/wedges kot..

test2 tudung/selendang/syria dulu..

Mc'd?

Secret Recipe pulak..?

pilih2 kek..

Nak snap dekat2, takut diorang perasan. Nanti tak pasal2 kena saman kat diorang kang. So, paparazzi pun blah ahh..  Okeyh, stakat tu saje paparazzi "bertugas".. Insyaallah, kalau ada jumpa mangsa lain, akan dipostkan lagi entry cenggini kay korang.

eheh, paparazzi pun nak tunjuk muka kejapp


*Geram + frust giler game baru beli kat Ginza takleh main.. Hampeh betol!*


4 comments:

amy azuha said...

paparazzi yg x bertauliah..!

Amal Azraai Azuha said...

eh, bertauliah dohh.. tulis la kt blog awok pasal stalker nihh

mia bouvier said...

ooo..lepak x ajakkk..huhu

Amal Azraai Azuha said...

sis mia:

tau lah. naper kak amy xajak..
(diorang nak privacy kott)