Friday, December 24, 2010

A sincere THANK U guyz...!

Salam & selamat malam korang..!

Alhamdulillah, semua bebudak PMR 2010 dah dapat result masing-masing. Yang dapat straight A's tu janganlah nak berbangga sangat, dan yang takleh keputusan yang diharapkan tu, janganlah sedih-sedih okey. The journey is still far, SPM is more frickin important than this..!

Lepas balik ambil result, aku terus menghadap laptop untuk sign in FB.  Nak tahu jugak geng2 sekolah rendah dulu camner result diorang. Tetiba, tengok kat notification tu, belambak mendadak kadar maksima. *unsur hiperbola dikesan*. Ramai giler yang wish kat aku pasal result yang aku dapat tu. Lepas tu, bukak blogg. Skali lagi surprised sebab ade orang yang susah payah buat entry pasal aku. So, aku peruntukkan entry ni memang khas kepada korang yang :

a) Individu yang ikhlas ucap congrats kat dalam FB

Sis Sila
Nik Ainur Athirah
Iqa Ismail
Lina Izzati
Ain Sofea
Ctahh
Farhan Rosley
AD
Sis Aimiey
Sis Malyn
Bro Azim
Wan Afeef
Bro Rashdan
Last but not least, Abe Asyraf Naimm..!

Serta lebih ramai lagik.. Tak sempat nak screen capture.


b) Individu yang buat entry khas pasal saya dalam blogg

Sis Amy sayangs
Sis Syue rockz!
Dan...
someone special.. dan masih menunggu entry dia

c) Individu yang sudi "like" & komen kat status FB saya hari tu


Anyway, korang memang terbaik ahh! Terharu lak aku. Tak sangka lak jadik sampai cenggini. Ok, stakat tu saje entry kali ni.. Nak mengadap Phtoshop lak..

*Alhamdulillah to Allah Almighty*


2 comments:

Sophie Al-yahya said...

alhamdulillah..awak dgn kawan2 blogger awak dpt 8A yer? bagus korang ni.. tahniahh sgt2.. adik akak dpt teruk, so frustrated with her..

Amal Azraai Azuha said...

kak sophie = yup, alhamdulillah kitorang success. tp jgn la frust sgt dgn adik akak tu, cian kat die.. anyway, thanx a lot kak sophie!