Thursday, March 31, 2011

Alkisah exam punya pasal.. 10A+ ke?

Bid an awesome evening guyz!

Wah wah sukaa giler at last boleh jugak pi outing nihh. Even kat Jitra n takde pape yang best, dengan kewujudan sebijik CC sudah menggambarkan kemajuan sesebuah tamadun. Amat patut dipahat kat Undang2 Hammurabi ni.*Helooo, this is not philosophy class!*

takdo gambo.. yang ni pun jadi lahh. set?

Back to the topic ya anak2 busuk sekalian. Kali ni Az nak cite pasal exam Ujian Penilaian Prestasi 1 yang berlalu dengan jayanya awal bulan 3 nih. Lepas habis pusing dunia buat lawatan pi jumpa Imhotep, dan jugak berusaha memanjat zigurat, pastu pi beramah mesra ngan golgi apparatus, dan tidak dilupakan berjoli sakan ngan micrometer screw gauge, at last, Az dapat result camni:

BM = 82 = A
BI  = 57 = C+
MM = 76 = A-
MT  = 80 = A
FZK = 90 = A+
KMI = 73 = A-
BIO = 74 = A-
PAI = 66 = B+
SEJ = 80 = A
LK = 94 = A

TOTAL: 2A+, 3A, 3A-, 1B+, 1C+
KDK: 4/26
KDT: 15/189

Anyway, syukur alhamdulillah laa sebab time study pun cukup2 jo. Tu laa mase prep sape soh tido? Yang paling frust, of coz BI! Soalan tanye lain, yang ngko pi jawab lain tu pesal? Habis melayang markah banyak giler camtu jo. Before exam BI, slalu cakap eksyen, "Elehh, BI boleh punya laaahh". Tu laa pasal, riak syirik khafi sangatt. Bajet dapat A+ lahh tu? Ok, a value learnt! 


Exam kali ni kalau tak silap, ade laa jugak 10 orang form 4 dapat straight A's (9A/10A). Well done korang! Dan nak congrats kat budak no.1 exam ni, Thevan yang dapat 5A+ 3A dan 1A- tuu. *btw, aku bila lagi nihh nak dapat no.1 nih?* 

Emm, tu je kot entry kali ni..


Minggu ni Az actually leh balik KB. Tapi sebab Az terlibat ngan Pertandingan Drama BI SBP Zon Utara 3 hari ni. KUPSIS jadik tuan rumah kali ni. Tugas? Jadik photographer! *sukaa giler*. Plus, boleh jumpa ngan bebudak SBP zon2 utara jugak. Mane tak syok?

enthusiasm


5 comments:

Sarah Ramora :] said...

awaaaak oh god. fizik a+?! kimio and bio dpt a?! sejarah dpt a?! LK dpt a+?! add math dpt a?! english awak blaja ah ngan saya :3 yang lain saya blaja ngan awak hehe.

AD. said...

Kenapa anda dilahirkan pandai?Well done Mal :))

Iqa said...

Serius result great. Well cone ! Congrates Amal :)

Nur Syuhada said...

gempak gilerr result ! bgi tips sikit cm ne nak dpt result cm tu ?? hahaha

Sayur Pahit said...

saya bangga sebab neuronstransmitter dalam otak awak berhubung

p/s: gue tau gue mengarut,muahhaa