Wednesday, March 16, 2011

"choral speakers...! are u ready??!!"

Pagi korang..!


Past few days, I got an invitation to join the choral speaking rehearsal- from Lailatul Adnin. Bukan Az nak join contest ni ke hape, sebab kalau Az masuk pon, johan itu sudah pasti bukan milik kitorang punya lahh. Oh ya, just ignore the wrong spelling. But, does it sound cute guyz? M-E-N-G-I-S-U..



Az ngan geng2 budak ex-SMIP yang pi SBP dah plan dahh nak jumpa hari tu. At last, dapat gak jumpa ngan depa lepas sebulan lebih tak nampak batang hidung. Even sempat borak kejap jo, at least dapat gak jumpa ngan diorang tu. Anyway, sempat gak snap pic sikit2.

mimi's X8

with penulis blog 'Cerita Budak Upper Form' yang pemes tuu

cute outfit ahh!

ehehh

musuh tradisi aku kini kat STAR

korang buat aku SPEECHLESS tau! sebab? ehehh

awat gelak?

hangpa practice lahh, aku nak online

bro Aming Jasni, as a pro coach

SDAR-ian

xde motif, aku tauu

ex-SMIPian

Anyway, glad to meet u gaiz even sat jo. Takpe2, hari Khamis ni geng RUSYDIANS buat reunion rite? Biar satu TESCO tu kitorang conquer ok. Nak enjoy sakan, homework still bertambun tak buat lagi. Huh,


Erghhh! Envy giler ngan HP kawan aku sorang nihh:


Android tuu, sape takmo? Btw, lame owh  Maxis punya service nihh, awat iPhone aku tak sampai2 lagi?

2 comments:

AD. said...

HAHAHA,MENGISU.Damn,typo :) btw,I was glad to meet you that day.

Amal Azraai Azuha said...

@ AD

same goes to me..!