Friday, March 11, 2011

Nak goda aku ehh?! Ingat ngko boleh deceive aku dengan mudahh eh?!!!

Salam and wish u guyz a pleasant day, readers!

Penggoda punya pasal. Tapi bukan orang yang nak goda aku ni, tapi benda lain. Tiap2 hari, pasti ade je benda baru yang menjengah ke pasaran. Tak kira la henpong ke, Di-Es-El-Ar ke, lapetop ke, bahkan Pe-lay-se-ta-sion pun. Okay, masa Canon 60D keluar dulu, Az still boleh tahan lagi. Pastu iPhone 4 pula memunculkan diri. Aishh, dah tak boleh duduk senang. And then, keluar lak Samsung Galaxy Tab, lagi laa tak tertahan. Dan skang ni, yang memaaaaaaaaangg Az dah tak boleh tahannn godaaaaann,

Ialah benda ni:

-
-
-
-
-
-
-

APPLE IPAD 2.......!!!!

yang berjaya membuatkan Az terkesima terkaku terlopong di samping itu juga bertitik-titik ayaq liur depan lappy dengan jayanya. *hang pi ambik kain burok skang!*



Pilih2 warna mana yang korang berkenan. Az nak kaler putih! Nak matching ngan underwear hari ni. Biru pun takpe, tapi kaler merah takmo. Lembu kerbau bendang pun nak pakai jugak benda nihh, nanti tak pasal exercise road relay pusing pendang ngan depa.



Nak main games? Boleh.. beli jo sebijik. Siap boleh touchscreen control lagik. Kualiti HD lagi tuu. Skali tengok, dah takmo letak balik dah.Gerenti. Pastu boleh gerak2 benda ni atas bawah kanan kiri asal tak melambung dek syok sangat main.Boleh pilih beribu-ribu games dan application kat Apps Store.


Nak webcam ngan awek? Boleh2, siap kualiti HD lagi. Nak webcam ngan cikgu Add Maths tak paham Index number tinta diajar pun dibolehkan jugak. Nak webcam ngan cikgu Bio nak tanya plasma membrane tu dibuat dari benda ape, lagilah digalakkan. Bonusnya, pasti habis nampak segala bentuk geografi muka bumi muka yang penuh berjerawat tu. Dah takleh cover lagi dahh..


Siap boleh connect kat screen LCD lagik. Kalau tak puas tengok skrin sleek iPad tu. 

Dan benda2 yang memungkinkan teknologi hebat di atas.


So, moral of the story.. 

APPLE, boleh tak jangan keluarkan gadget berteknologi canggih yang boleh membuatkan Az hampir jadik gila?!
*atau Az kena cari gf anak Tan Sri yang boleh sponsor benda ni sebijik?*

4 comments:

Azizul said...

blog walking here =)
tak tahan tengok iPad 2 nihh..

Buai Laju-Laju said...

ssh ke nk tergoda...???
klo ak
mmg dah tergoda ngan bende ni... ^^

Amal Azraai Azuha said...

@AZIZUL

meh meh lawat sini selalu k..
memang, sape yang leh tahan!

Amal Azraai Azuha said...

@BUAI LAJU LAJU

same ahh kitaa eh..
bila lahh boleh merasa pakai