Wednesday, November 23, 2011

Artis hollywood pun ucap tahniah kat team Harimau Malaya?


Wish a pleasant evening, guyz...!

aummm! ghimau mengamok!


Tak sangka jugak ehh, team Harimau Malaya yang menang hari tu pun artis hollywood ambik kisah. Artis hollywood yang dimaksudkan tu ialah alahh, singer pompuan sorang ni yang asyik dok pegang gosok-gosok perut time dia perform. Tak lain tak bukan si macik Selena Gomez ni. Anyway, congratz bebanyak kat team Harimau Malaya yang bawak naik nama Malaysia lagi  sekali dengan menumpaskan team Indon yang entah paper tuu.


Anyway, credit to blog OPERA HIDUP hak empunya bro Nazim Nasri ni. Ambooi, kalau takde idea nak tulis entry baru, sibok-sibok je cedok bahan dari blog orang lain haa?


1 comment:

awin said...

haha . taleh blah btol gmbaq tu .
btw, aku follow blog hg .
-awin smskp