Wednesday, August 22, 2012

Pursuing on Matrik?

Salam on the month of holy Syawal,

Just finished filling-up the matrikulasi's form just now. Matrik ni bukanlaa first choice for me to pursue my  study after SPM becoz I'm aiming more for the asasi or persediaan overseas programme as the first choice. Anyway, memang kena isi kot-kot laa tetiba ngko takleh pigi memane pasni haa matrik laa jadik back-up plan harap maklum abe kakok.



So kengkawan form fivers kat luar sana jangan dok beriya sangat "Heyyy I nak pigi obersi so buat ape I nak fill-up borang matrik, useless tau..!" Haa angkuh bin tan sri sombong sangat tengok tengok dia yang terlekat kat rumah cam tenuk, pintu flight obersi pun takleh nak jejak, terkontang kanting laa kat rumah sengsorang taktau nak sambung apaaa lepas SPM nanti kang

So, take action now form fivers! Murah jaa nombor pin tu nam hingget leh beli kat ATM BSN..

haa aku siap wakil negara dalam gimnastik lagik.. Tapi sayang lak time
olimpik aritu aku kalah ngan Pandalela Rinong. *okey merapu mengabe



No comments: