Saturday, December 01, 2012

Hey apa cerita?

Salam and happy Saturday morning!

Okay. Pekesss ni gila lama bapak tak bukak belog! Dalam 3,4 bulan gaklaa kot tak produce entry baru. Mana taknya sebok sana sini ohh well SPM victim lah katekan. Eh.. SPM dah habis laaaa weyyy! *Hooi macamlaa paper LK 6 hb nanti kau dah jawab?


ketidakmatangan terselah ngan jayanya

Alhamdulillah stakat ni 9 papers dah terjawab ngan penuh gilang gemilang jaclyn victor gitu ahh. Ada sebijik paper lagi, Lukisan Kejuruteraan yang kena hadap 6 hb ni. Tudiaa gap ngan 9th paper, Biology nak dekat seminggu. So in order to tanak bagi calon paper 3759/1 yang seramai 27 orang ni tak buat rusuhan meroyan atau sewaktu dengannya, so cikgu bagi balek dulu. Haa yang pasal SPM tu aku akan buat review lain.

Dalam sebok sebok ni pun ade jugaklaa entry yang aku tak ter-publish. Memang banyak sangat benda nak tulis sampai at last tak tertulis langsung. Pastu lak time ada idea, tetiba blogger pulak mogok tanak bagi bukak create new post. Pastu lak bila blogger ni elok takde pape problem, idea plak kering tetiba. Ahh abaikan semua benda tu, tapi nilah benda yang aku nak cerita kat korang semua nanti kat next2 entry:

 Fully Residential School International Symposium (FRSIS) 2012


SPM 2012 review


 Chivalry Generation Grand Dinner 


Prince Gala Night 2012


 Penang Bird Park trip


....dan banyak lagi lahh


Oaky enough pasal entry ter-delay. Kalau tengok2 balek, memandangkan aku dah tak jadik budak sekolah, mahupun budak SBP lagi.. tajuk blog ni nak kena tukar tak? Kalau tukar, nak letak nama apa plak? Diari Budak apa plakk? Ahh yang tu pun aku sendiri tak sure lagik..



3 comments:

Aimaan Haziq said...

Good luck for ur LKJ paper!
*kenapetakconfirmfriendrequestsayekatfb?

amy azuha said...

letak Diari budak UTP pulak

Anonymous said...

Diari budak U