Tuesday, February 19, 2013

10 benda yang confirm korang pernah buat kan?


As-salam and wish an awesome day readers...!

Haa tipulah kalau dalam hidup korang tak pernah buat mende mende camni kan? Time tengok pic kat bawah ni, memang duk tergelak sensorang lah sambil duk mengimbau "ooh yang nombo lapan tu aku duk selalu buat petang-petang sambil duk lahap choki chocki" dan memacam lagilah




Ok seriously dalam bebanyak nih, satu je aku tak buat lagi - nombo 9. So korang camne lak? Konpem sepuloh sepuloh dah buat dah ni kannn??!






2 comments:

Cuteful DayDreamin said...

penah buat semuanya~ xD hahaha

NANG NOR AZIMAH LONG NADZRI said...

nom 1 and 9 , blom buat lagi... tp , kalau nak buat skrg , nti org cakap mental pula... haha