Sunday, February 24, 2013

When Hanis Zalikha mentioned me in her tweet


As-salam and wish you guys a blissful day..

Pepagi hari ni, sambil nak makan breakfast, punyalah kesana kemari picit remote semata nak cari channel yang best sambil layan nasik ayam pedas tuh. Tekan punya tekan sampai channel TV3, tengok tengok ehh cam kenal je akak sorang ni? Haa dahtu konpem miss Hanis Zalikha ler ni..

Hanis Zalikha, along with the cast members of Gangster Celop movie, Kamal Adli, adela kena interview lam Malaysia Hari Ini (MHI). Kira cam diorang nak promote movie Gangster Celop yang tengah kebabom kat cinema lahni.. So alang-alang tu, snap pic sepam dua pastu terus upload kat Twitter..

Pas kejap tu, tak sampai 15 minit, tetiba naik notification kat Twitter.. Haa pas bukak tu terkejot wehh rupanya akak Hanis mentioned balik pasal tweet aku tadi tu! Wahhhhh tak sangka dalam beratus mentioned @haniszalikha ngan hashtag #gangstercelop, tweet aku gak yang terpilih gituh. Haa sungguh tak sangka aihh


ceh baju sama kaler ngan couch



Thanks sis Hanis Zalikha for made my day!

p/s: Camnilah contoh celeb yang kita suka, boleh appreciate fans ngan elok. 
Good job HZ!

p/s: Alang-alang tu, follow lah twitter ni skali ok. Hikhik


No comments: